2012 m. rugpjūčio 21 d., antradienis

FUTBOLO ŠVENTĖ ŠIAULIUOSE

Šių metų gegužės 16d. vyko Spec. Olompiados komiteto Europos futbolo savaitės 2012m. finalinis renginys Šiaulių mieste. Dalyvavo apie 10 neįgaliųjų futbolo komandų iš įvairių Lietuvos miestų ir miestelių bei komanda iš vaikų namų.
Komandos buvo suskirstytos pagal stiprumo lygį. Panevėžio komandai atstovavo Daiva R., Justa G., Nerijus U., Andrius I., Ričardas A., Gintarė J., Donatas A. bei dvi savanorės iš Olandijos VIVIAN ir ROXANNE, kurios mums labai padėjo rungtynių metu.
Rungtynės buvo labai intensyvios, todėl vis keisdavome žaidėjus, kad nepervargtumėme ir turėtų galimybe pažaisti visi. Dalyviams labiausiai patiko Šiaulių futbolo komandos simbolis bei bendras apšilimas – bendras komandų šokis.
Mes buvome išskirtinė komanda todėl, kad aktyviai palaikėme savo komandą bei buvome patys linksmiausi, nuotaikingiausi. Net gavome už tai daug pagyrimų iš varžybų organizatorių bei pačios Specialiosios Olimpiados komiteto dorektorės.
Kaip ir po kiekvienų varžybų buvome labai pavargę, bet patenkinti savo žaidimu ir laimingi. O labiausiai, kitaip ir negali būti, patiko prizai: gavome ne tik medalius, bet ir Specialiosios Olimpiados marškinėlius bei pietus „ McDonald‘o“ restorane.
Taigi, iki kitų susitikimų sportinėse varžybose!

JDC darbuotoja KRISTINA O.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą