2015 m. spalio 28 d., trečiadienis

Laiškas savanoriams


Mieli savanoriai,

Per 10 mėnesių jūs tapote mūsų gerais draugais. Mes esame labai laimingi, kad pažinome jus.
Olivija – mes tave prisimename, kaip labai draugišką ir nuoširdžią merginą. Tu visada padėdavai Mariui ir kitiems dienos centro lankytojams. Visada tyliai ir nuoširdžiai šypsodavaisi, žaisdavai su mumis įvairius žaidimus. Smagiausia mums buvo kartu su tavimi kurti filmuką apie mūsų įstaigą. Tai buvo labai linksmas ir įdomus darbas.
Marie-Theres – tu labai linksma ir draugiška mergina. Visada buvai aktyvi ir išradinga. Tu visada buvai apsupta centro lankytojų, jie labai tave mylėjo. Šaunu, kad kartu su tavimi turėjome galimybę kurti knygelę, kuri vadinasi „50 Šypsenų“. Labai smagu buvo pozuoti nuotraukoms ir pamąstyti, kas mane verčia šypsotis. Dabar dažnai atsiverčiu savo nuotrauką knygelėje ir prisimenu tave.
Leslie – tavo neišsenkantis aktyvumas ir nuostabi šypsena mane visada žavėjo. Nuolat prisimenu, kaip buvo smagu su tavimi bendrauti, žaisti įvairius žaidimus, juokauti, keliauti. Tu visada linksma ir aktyvi, nuolat sugalvodavai įdomios veiklos. Mes labai džiaugėmės, kad kartu su tavimi galėjome mokytis gaminti įvairius patiekalus, kartu mes sužinojome daug apie maisto gamybą. Visada tave prisiminsiu su šypsena veide, nes visada man šypsojaisi.
Javier -  Smagu buvo matyti įstaigoje vaikiną, su kuriuo gali pasikalbėti vyriškomis temomis. Kartu mes atradome labai daug pomėgių. Mums abiems patinka muzika. Šaunu, kad galėjome dalyvauti tavo organizuojamose radijo laidose bei šokti diskotekoje. Džiaugiuosi, kad iki šiol galime bendrauti, kaip draugai interneto pagalba.

JDC lankytojas Ruslanas Č.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą