2012 m. rugpjūčio 21 d., antradienis

ŠAŠKIŲ IR ŠACHMATŲ TURNYRAS

Š. m. kovo 3 d. Jaunuolių Dienos Centro sporto komanda važiavo į šaškių ir šachmatų turnyrą Šiaulių rajone, Aukštelkės globos namus, jame šaškėmis žaidė: Justa, Ruslanas ir Donatas, o šachmatais Daiva R. Su jais buvo ir vadovės Liuda, Aida ir savanorė Melanine.
Ten dalyvavome ne tik mes, bet ir iš kitų Lietuvos miestų: Aukštelkės, Linkuvos, Lavėnų, Pagružavio ir kitų globos namų gyventojai.
Kol visos komandos suvažiavo renginio pradžioje buvo atidarymo šventė: šoko du aerobinius šokius ir dainavo, paskui atėjo šio turnyro stebėtojas, jis visus pasveikino, kad visi taip gausiai atvyko ir pristatė „garbingą“ svečią Šiaulių krepšinio simbolį „šaulį“.
Po to visiems pranešė kuriose patalpose žais šaškėmis ir šachmatais, taip mes ir išsiskyrėme nuo vadovių ir savo draugų.
Žaidėme labai rimtai, susikaupę, iki tol kol pasiekėme paskutines partijas, o varžovai vis keitėsi ir keitėsi. Mūsų vadovės ateidavo pasižiūrėti kaip mums sekasi, skatino nepasiduoti ir dar labiau laikytis.
Po rimtų varžybų laukėme rezultatų, apdovanojimų ir šio turnyro uždarymo. Ir pagaliau sužinojome, kad Justa užėmė 10, Ruslanas 9 vietas, o Daiva R. žaisdama šachmatais paėmė 4-tąją vietą.
Kai viskas pasibaigė visi išsiskirstėme ir su gerais įspūdžiais išvažiavome į namus. Man pačiai dalyvaujant pirmą kartą tokiame turnyre, maniau, kad pasirodysiu prasčiau, nei tikėjausi. Bet svarbu dalyvauti, negu iš karto laimėti, džiaugiuosi, kad į šį turnyrą mane įrašė ir priėmė dalyvauti, jei dar kada nors pasitaikys tokia galimybė, aš tikrai dalyvausiu.
Už tai aš dėkinga sporto vadovėms Kristinai ir Liudai, kad tikėjo, kad aš galiu ir skatino labiau pasitikėti savimi ir laikytis iki galo.
JDC lankytoja DAIVA R.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą