2018 m. lapkričio 28 d., trečiadienis

NAUJIENOS MENŲ STUDIJOJE!



Šiais metais, menų studijoje, dauguma veiklų laiko, jaunuoliai labai stipriai dirbo, stengėsi kruopščiai padaryti savo rankomis tai, kas tapo šios veiklos naujienomis. Viena iš naujienų: NEŽEMIŠKI KIAUŠINIAI! 


Kodėl jie tokie nežemiški? Nes tokių kiaušinių niekur nerasite. 


Jaunuoliai visus metus rinko kiaušinių lukštus, kad galėtų juos klijuoti ant kiaušinio, kurį sulipdė iš ore stingstančio modelino. Tačiau, tik klijuoti lukštus neužtenka... Jaunuoliai stengėsi atrinkti, pačias gražiausias ir tinkamiausias servetėles, kurios išvaizdžiai atrodytų ant nežemiškų kiaušinių. Kadangi, jaunuoliams taip patiko puošti kiaušinius lukštais, jie ir toliau lukštais puošia menų studijos pagrindinius dirbinius – indelius.
      
Dar viena menų studijos naujovė – indeliai puošti trafaretų pagalba. Jaunuoliai visus metus ne tik atliko dekupažą ant indelių, tačiau darė juos dar puošnesnius! Prieš pradedant puošti indelį, jaunuoliai turėjo įsivaizduoti kokią idėja nori įgyvendinti ant indelio, išsirinkti kokius trafaretus norėtų dėti ant jų ir kas bus vaizduojama klijuojamoje servetėlėje. 

Jaunimas labai kruopščiai atsirinkdavo trafaretus, juos tiksliai pritaikydavo, kad tiek trafaretas, tiek vaizdas servetėlėje būtų suderintas.



   


JDC darbuotoja IEVA K.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą