2019 m. gegužės 20 d., pirmadienis

DVIRATĮ TURI - BŪK SAUGUS KELY


Gegužės 16 dieną Jaunuolių dienos centras kartu su Panevėžio klubu „Dviračiai“ suorganizavo spalvingą ir nuotaikingą renginį "Dviratį turi - būk saugus kely". Renginys organizuotas vykdant Lietuvos automobilių kelių direkcijos projektą "Saugus eismas bendruomenėse". Prasidėjus šiltiems orams dažnas sėda ant dviračio ir ne visada pagalvoja apie galimas traumas važiuojant be šalmo ar šviesą atspindinčios liemenės. Šiame renginyje buvo siekiama šviesti sutrikusio intelekto jaunimą saugaus eismo klausimais bei sudominti dviračių sportu.
Jaunuolių dienos centro bendruomenę aplankė ir pasveikino Panevėžio miesto  mero patarėjas Lauras Jagminas ir Panevėžio klubo „Dviračiai“ prezidentas bei tarybos narys Rimantas Narkūnas. Rimantas supažindino Jaunuolių dienos centro bendruomenę su klubo veikla, dviračių sportu bei padėjo suprasti dviračiu važiavimo subtilybes. Visi kartu išsiaiškinome kokių kelių eismo taisyklių privalome laikytis važiuodami gatvėmis ir kokios apsaugos priemonės yra privalomos. Antroje renginio dalyje visi turėjo galimybę atlikti važiavimo su dviračiu užduotis ir pasitikrinti savo gebėjimus.
Tikimės, kad šiuo renginiu prisidėjome prie saugios aplinkos kūrimo bendruomenėje ir dar kartą įsitikinome, kad mes esame atsakingi ir  lygiaverčiai miesto bendruomenės nariai.







JDC darbuotoja JOLITA K.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą