2019 m. gruodžio 30 d., pirmadienis

Savanorystė organizacijoje ,,Maisto bankas“


,,Maisto bankas‘‘ - tai pelno nesiekianti labdaros organizacija, kovojanti prieš maisto švaistymą ir teikiant pagalbą maistu skurstantiems.  
Savanoriauti ,,Maisto banke‘‘ pradėjome nuo rugsėjo mėnesio. Idėja atlikti savanorystę kilo perskaičius socialiniuose tinkluose straipsnius, kad šiai organizacijai yra labai reikalingi savanoriai kilniam tikslui – padėti skurdžiai gyvenantiems žmonėms ir gelbėti atliekamą tinkamą vartoti maistą. Kadangi mūsų įstaiga yra atvira naujovėms ir mėgstanti išbandyti save įvairiuose srityse, nieko nelaukiant pradėjome atlikti savanorystę ,,Maisto banke‘‘!
Savanorystės metu mes padedame sandėliuose. Čia sutvarkome gautus maisto produktus, kad tą dieną iš prekybos tinklų gauti produktai būtų tinkamai atrinkti, surūšiuoti ir paruošti perdavimui socialinėms organizacijoms. Efektyviai ir kokybiškai rūšiuodami maisto produktus užtikriname, kad iš ,,Maisto banko‘‘ sandėlio išvažiuotu tik vartojimui tinkami produktai ir juos galėtų perimti socialinės organizacijos, besirūpinančios nepasiturinčiais.
 Atlikdami savanorystę šioje organizacijoje gauname tokios naudos:
·                Įgyjame pagrindines maisto saugos ir higienos žinias;
·                Ugdome darbo komandoje įgūdžius;
·                Kontaktų mezgimo su bendraminčiais galimybės.
Labai džiaugiames, kad turim galimybę bendradarbiauti su šia organizacija, susipažinti su naujais žmonėmis ir atlikti visuomenei tokį kilnų, gražų darbą!





JDC darbuotoja Fausta B.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą