2021 m. lapkričio 15 d., pirmadienis

Sportuok su šypsena


2021 metais kovo mėnesį pradėjome vykdyti projektą „Sportuok su šypsena‘‘. Šio projekto tikslas – gauti naujų žinių, informacijos apie Zumbos treniruotes, išbandyti jas įvairiomis aplinkybėmis ir žinoma pagerinti savo fizinį aktyvumą.

Labai džiaugiamės, kad projekto metu bendradarbiavome su daug žmonių, kurių pagalba galėjome įgyvendinti savo siekiamą tikslą. Norėdami geriau suprasti Zumbą, pasikvietėme bendradarbiauti kartu su mumis treneres: Gabrielę, Audrą ir Simoną. Jos mums vedė treniruotes, o trenerė Audra paruošė pristatymą, kurio dėka gavome ir teorinių žinių apie Zumbos treniruotes. Visos treniruotės buvo smagios ir labai įdomios! Trenerę Gabrielę prisimename su šypsena ir didžiuliu susižavėjimu – treniruotė vyko lauke, kuomet buvo 30 laipsnių karščio! Bet dėl mūsų noro susitikti su ja, bei trenerės pozityvumu, užsidegimu ir energingumu treniruotė praėjo puikiai ir oro sąlygos mums įtakos neturėjo.

Trenerė Audra mūsų įstaigoje lankėsi ne pirmą kartą. Todėl treniruotė kartu su ja vyko energingai, smagiai ir su geromis emocijomis! Trenerė teigia, kad ji labai apsidžiaugė sulaukusi pasiūlymo su mumis bendradarbiauti, nes čia apsilankiusi ji pasiima daug teigiamų emocijų. Jau ir pirmą kartą čia apsilankiusi ji jautėsi jaukiai. Pačios treniruotės metu, didžiausią įspūdį trenerei Audrai paliko tikros, nuoširdžios emocijos, džiaugsmas, motyvacija, jų noras judėti, bei paslaugumas.



Trenerės Simonos nuomonė yra labai panaši į Audros – ji taip pat labai džiaugėsi gavusi pasiūlymą įsitraukti į projektą ir atvykti į mūsų įstaigą, kurioje ją pasitiko jaukiai ir maloniai. Ji taip pat liko labai sužavėta emocijomis treniruotės metu ir puikia nuotaika.

Projekto metu gavome pasiūlymą bendradarbiauti su Bendruomeniniais šeimos namais, kurioje buvo rengiama stovykla vaikams „Pažink save’’ ir turėjome galimybę jiems vesti Zumbos treniruotę. Treniruotė buvo energinga, smagi ir triukšminga, nes mūsų buvo labai daug! Paklausius vaikų kaip jie jautėsi treniruotės metu, jie teigė, kad į Jaunuolių dienos centrą atvykti kaskart yra labai gera ir smagu, tad nenuostabu, jog ir Jaunuolių Zumbos treniruočių komanda jiems paliko įspūdį ir šilumą. Žinodami, kad teks bendradarbiauti ir pas mus keliauti susitikimui buvo smagu, nes visuomet gali žinoti, jog būsi priimtas su šypsena ir laukimu. Paklausus, kas jiems labiausiai buvo įsimintina, jie sakė, kad labiausiai patiko ritminga ir energinga muzika, užvedantys judesiai, nuoširdi bei atvira bendrystė tarp Paslaugų gavėjų ir jų vaikų, bei šiltas priėmimas.

Labai džiaugiamės, kad projekto metu viena iš Jaunuolių dienos centro paslaugų gavėjų Martyna taip pamėgo Zumbos treniruotes, kad net nusprendė išsikelti savo metinį tikslą – vesti Zumbos treniruotes savo draugams! Paviešinus Martynos vedamą treniruotę, sulaukėme ir žurnalistų dėmesio. Žurnalistė atkreipė dėmesį, kad Zumba – daugeliui žinoma ir be galo smagi veikla. Tačiau tam, kad galėtum vesti tokį užsiėmimą, reikia daugybės darbo ir įgūdžių. Jie džiaugiasi, kad Martynai, tai puikiai sekasi, ir kad Zumba labai patinka visai JDC bendruomenei! Jie taip pat linki tęsti jaunajai trenerei šią veiklą, o pavasarį prie treniruočių pakviesti prisijungti panevėžiečius.

(Reportažą apie Martyną galite rasti čia: https://www.facebook.com/gntvhd/videos/690859915209513 ).

Džiaugiamės, kad mums pavyko pasiekti projekto „Sportuok su šypsena’’ tikslą. Labai norėtume padėkoti už gražius atsiliepimus, bendradarbiavimą ir kartu gerai praleistą laiką. Tai tikrai pranoko mūsų pačių lūkesčius. Tikimės, kad ateityje visi turėsime galimybę dar kartą susitikti ir smagiai praleisti laiką!




JDC darbuotoja FAUSTA B. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą