2019 m. gruodžio 23 d., pirmadienis

Čiupk draugą ir spruk iš kambario


Žiauriai gerai...
Noriu dar...
Ačiū…
Super pramoga, rekomenduoju…
Tikrai labai geras laikas…
Nuostabiai išsikrovėm…
Daug adrenalino, nerealu.
Tokiais emocingais šūksniais išlydėjome pabėgimo kambario dalyvius. 
O dabar iš pradžių. Mintis sukurti pabėgimo kambarį kilo, norint paslaugų gavėjams paįvairinti rutiną, įnešti į kasdienę veiklą kažką naujo ir neįprasto, smagaus ir įtraukiančio. Tai tikrai ne siaubo kambarys, nors teko raminti smalsuolius, kad ten tikrai nebus nei drakonų, nei skraidančių raganų ar gyvačių. Šiuo kambariu siekėme lavinti paslaugų gavėjų komandinius įgūdžius, loginį mąstymą, greitą reakciją ir žinoma įtraukti visą Jaunuolių dienos centro bendruomenę ir ne tik.
Kiekviena komanda turėjo misiją: atlikti įvairias užduotis, rasti raktą ir išlaisvinti draugą. Turėjo tai padaryti greitai, nes laikas tiksi…
Užduotys:
Cheminė reakcija – kiekvienam dalyviui su pateiktais ingredientais (sodos, vandens, citrinos rūgšties) reikėjo sukelti putojanti vulkaną. Po kiekvienos užduoties reikėjo rasti užuominą į sekančią užduotį.
Voratinklis – rasti paslėptas magiškos dėlionės dalis ir ją sudėti.
Paslaptingoji knyga – su pateiktomis nuorodomis rasti knygoje pasislėpusį paslaptingą žodį ir įveikti tunelį.
Užduotis danguje – rasti stebuklinguosius skraidančius balionus. Juose slepiasi mįslė, kurią reikia įminti ir rasti atsakymą.
Magiškos dėžės – reikia rasti tris vienodas dėžes kambaryje. Jose slepiasi raktas, užuomina į paskutinę užduotį. Taigi čiupk draugą ir spruk iš paslaptingojo kambario.
Šį kambarį išbandė ne tik JDC bendruomenė, bet ir draugai iš išorės.








JDC darbuotoja NERINGA A. 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą